Έργα ασφαλτόστρωσης προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ εντός του 2019 στην Καλαμαριά

Εντός του 2019 ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης οδών του τοπικού οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμαριάς. Το έργο της ασφαλτόστρωσης είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία καθώς περιλαμβάνει διάφορα στάδια τα οποία είναι κρίσιμα για τη διάρκεια ζωής του συγκεκριμένου έργου, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου. Ο προϋπολογισμός του φτάνει το 1.164.254,54 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη ΣΑΤΑ και έγινε με δημόσιο διεθνές διαγωνισμό.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για πεζούς και οχήματα αλλά και ό,τι επιπλέον χρειαστεί, για την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης.
Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης δήλωσε τα εξής: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προχωρούμε σε πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στα διοικητικά όρια του Δήμου Καλαμαριάς, με σκοπό την βελτίωση του τοπικού οδικού δικτύου της πόλης μας. Παρά τις δυσκολίες των καιρών, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς την βελτίωση της καθημερινότητάς των πολιτών μας. Η προσπάθεια είναι συνεχής και για τα επόμενα χρόνια».