Με Μητσοτάκη, Ζάεφ και Μπορίσοφ το 4ο Thessaloniki Summit στις 14 & 15 Νοεμβρίου

Με τη συμμετοχή τριών πρωθυπουργών, πλειάδας πολιτικών, ακαδημαϊκών και ηγετικές μορφές του επιχειρείν από την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιείται το φετινό 4ο Thessaloniki Summit, που οργανώνει στις 14 και 15 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, o ΜπόικοΜπορίσοφ και ο Ζόραν Ζάεφ, πρόκεται να συζητήσουν για τις προοπτικές οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών και να προτείνουν πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση.
Κύριο θέμα συζήτησης του 4ουThessalonikiSummit θα είναι οι γεωστρατηγικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη χώρα μας. Επίσης, θέματα που αφορούν την ενέργεια, τις μεταρρυθμίσεις, τις υποδομές, τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Πρόεδρος του ΣΒΕ, κ. Αθανάσιος Σαββάκης αναφορικά με το Thessaloniki Summit 2019 δήλωσε: «…Οι εξελίξεις για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή κινούνται με εξαιρετική ταχύτητα. Εμείς στον ΣΒΕ γνωρίζουμε ότι ο βασικός μας ρόλος είναι να είμαστε αυτοί που θα χτίζουμε γέφυρες ανάμεσα στις επιχειρήσεις, την πολιτική και την κοινωνία. Να δημιουργούμε συνθήκες γόνιμου διαλόγου, φιλίας και προοπτικής με άξονα την περιφερειακή ανάπτυξη. Το Thessaloniki Summit είναι θεσμός όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή δημιουργώντας τον οδικό χάρτη των εξελίξεων…»
Το Thessaloniki Summit διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) σε συνεργασία με τηΣυμεών Γ. Τσομώκος (SGT) Α.Ε.,και  τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.